Tenisz prezentáció az ITF konferenciáján

Kezdőlap » Hírek » Tenisz prezentáció az ITF konferenciáján

Közzététel dátuma: 2021-11-10.

 
Szeretettel gratulálunk Orbán-Sebestyén Katalinnak, aki élete talán eddigi legnagyobb szakmai elismerésének tartja, hogy a Special Olympics International felkérte arra, hogy képviselje a szervezetet az International Tennis Federation 2021-es World Coaches Conference-én.

Az MSOSZ elnökségi tagja, tenisz szakágvezető, európai sport tanácsadó, az SOI tenisz szakmai bizottsági tagja hozzátette:
„Mivel én voltam az utolsó előadó, így utánam Luca Santilli (Executive Director, ITF) elmondta, összesen 1719 edző, több mint 150 országból vett részt a 2021. november 5. és 7. között megrendezett online konferencián, ahol olyan előadók is voltak, mint Martina Hingis vagy Judy Murray. Az én szekciómban 4 előadás volt hallható a fogyatékossággal élő sportolók fejlesztéséről. Kettő a kerekesszékes teniszről és kettő az értelmi fogyatékossággal élő sportolók teniszéről, közöttük az enyémmel.”
A szakembertől azt is megtudtuk, hogy fantasztikus technikai háttér és precizitás jellemezte az egész online konferenciát az előkészületektől a „Kérdések és Válaszok” részig, ahol minden előadót megszólítottak, így lehetősége volt elmondani, hogy az inkluzív tenisz mennyire fontos a sportolók számára és hogy bárki lehet SO tenisz edző, aki nyitott rá.”
 

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?