Pályázati lehetőség sportszervezetek részére.

Kezdőlap » Hírek » Pályázati lehetőség sportszervezetek részére.

Közzététel dátuma: 2021-06-10.

Tisztelt Kollégák,

Idézet a SOSZ-értesítésből:

“Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VI. ütemét. A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram az idei évben már 300 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2021. január 1. – 2021. december 31.

Programra jelentkezés határideje: 2021. június 30. éjfél”

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?