Nagyköveteink

Kezdőlap » Hírek » Nagyköveteink

Közzététel dátuma: 2021-05-27.

“Megható volt látni határtalan örömüket és azt, hogy a sportnak micsoda ereje van!” (Ivkovic Stojan és Ivkovicné Béres Tímea)

Nagy örömmel és büszkeséggel folytatjuk nagyköveteinket bemutató sorozatunkat!

Az olimpiai bajnok, úszó-elnök Wladár Sándor után Ivkovic Stojant és Ivkovicné Béres Tímeát köszöntjük sok szeretettel!

 

Stojan és Tímea 2018 szeptemberében csatlakoztak az SO szimpatizánsok táborához, amikor a Hősök terén a Világjátékokra készülő magyar csapat kosárlabda válogatottjának mentoraiként vettek részt.

Az Abu Dhabi Világjátékokról hazaérkező aranyérmes kosarasokat pedig más sztársportolókkal együtt 2019 márciusában a Sportok Házában köszöntötték.

Akkor így nyilatkoztak Ivkovicék:

“Nagy örömmel vettünk részt a speciális olimpikonok köszöntésén. Az esemény szívhez szóló volt számunkra. Ezek a sportolók példát mutatnak abban, hogy lehet a hátrányból előnyt kovácsolni akarattal, alázatos munkával és sok-sok küzdelemmel. Hiszen a sport erőt ad számukra a mindennapokban és lehetőséget céljaik, álmaik megvalósítására. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk a sportolóknak, akik példát mutattak minden magyar sportolónak abban, hogy hittel, küzdeni tudással és alázattal minden áthidalható!”

Az Év Csapata elismeréssel díjazott kosárlabda csapatnak is gratuláltak: “Nagy szeretettel és elismeréssel gratulálunk a Magyar Speciális Kosárlabda Válogatottnak az Év Csapata cím elnyeréséhez! “

Ivkovic Stojan: a 206 cm-es sportember horvát származású, Dubrovnikban született, Montenegróban nőtt fel, édesanyja horvát, édesapja szerb. Játékosként korábban a Szolnoki Olaj KK, a Tegáz-Debrecen, a Soproni Ászok, a Kaposvári KK és a PVSK-Panthers játékosa volt. Kétszeres magyar bajnok, játékosként és edzőként egyaránt Magyar Kupa-győztes. Edzőként a PVSK, a Kecskemét és a Szolnok csapatait irányította, jelenleg a 2022-es Eb-re készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Béres Tímea: az egyetlen magyar női kosárlabdázóként nyert Bajnokok Ligáját és Ronchetti Kupát, három országban volt bajnokcsapat tagja. A Tungsram, a Ferencváros, a Sopron, a Pécs, a Valenciennes és a Brno tagjaként is bajnoki aranyakat nyert, de a magyar női válogatottal is kiváló eredményeket ért el. A Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia vezetője, a magyar kosárlabdázás nagykövete.

Stojan és Tímea nagy szeretetben élnek együtt és nevelik gyermekeiket, Milánt és Márkót!

Kedves Tímea! Kedves Stojan!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadtátok nagyköveti felkérésünket! Reméljük, hogy hamarosan személyesen is nyílik lehetőségünk találkozni veletek!

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?