Harmadik fordulójához érkezett a kiemelt kosárlabda-bajnokság

Kezdőlap » Hírek » Harmadik fordulójához érkezett a kiemelt kosárlabda-bajnokság

Közzététel dátuma: 2021-04-27.

A Hársfa I-es csapata és a SOFI nyerte meg divízióját az MKOSZ – MSOSZ országos kiemelt kosárlabda bajnokság 3. fordulójában.

A küzdelmeknek ismét a Budapest Honvéd, Simon János Kosárlabda Csarnok adott helyet. Hat csapat nevezett. Sajnos az ivánci és a kőszegi intézmények még mindig karantén alatt vannak, így a benn lakó fiatal kosarasokat még nem engedik ki.

A megjelent hat csapat két divízióban küzdött egymással a bajnoki érmekért.

Az I. divízióban a Hársfa Egyesület I., a Homok Bárczi DSE és a Győr Staféta DSE mérkőzött meg egymással, amely során a hársfások mindkét ellenfelüket maguk mögé utasítva gyűjtötték be az aranyérmet, míg a 2. helyen a homokiak végeztek, miután simán legyőzték a győrieket.

A II. divízióban a SOFI, a Hársfa-Körmend és a Hársfa III. csapatok vívtak nagy csatákat egymással. Végül a rutinos SOFI fiataljai lettek az elsők, legyőzve ellenfeleiket. Az újonc körmendi hársfások nagy csatában győzték le a Hársfa II.-őt, így ezüstöt vihettek haza a hétvégén, míg a Hársfa II.-nek a bronz jutott.

Galambos Zsolt szakágvezetőtől megtudtuk, hogy ismét jó mérkőzések jellemezték a budapesti tornát a Honvéd csarnokban. Minden kosaras kellő játéklehetőséget kapott és a néhol kemény küzdelemben, újabb tapasztalatokat szerezhetett. Sportszerű játékot hozott a verseny, ahol sérülésmentesen, a járványügyi helyzet maximális betartása mellett, rendben lezajlottak a küzdelmek.”

Gratulálunk a csapatoknak és a felkészítőknek!

Végeredmények:

I. divízió

  1. Hársfa Egyesület I.
  2. Homok Bárczi DSE
  3. Győr Staféta DSE

II. divízió

  1. SOFI Életjel Alapítvány
  2. Hársfa Egyesület III. (Körmend)
  3. Hársfa Egyesület II.

Vélemény, hozzászólás?