EUNICE 100 – tennis webinar

Kezdőlap » Hírek » EUNICE 100 – tennis webinar

Közzététel dátuma: 2021-04-15.

EUNICE 100 – Nemzetközi Tenisz Webinárium – 2021. május 4. 10:00 – 11:30
 

 
A Special Olympics Europe Eurasia vagyis az Európai Speciális Olimpia Szövetség, valamint a Special Olympics International (SOI) tenisz sportszakmai bizottságának (Sports Resource Team) nevében ezúton tisztelettel meghívunk mindenkit a speciális olimpikon (értelmi fogyatékossággal élő) teniszezők TENISZ OKTATÁSÁNAK ALAPJAI című webinárumára, ahol a világszervezet bemutatása mellett az ITF (Nemzetközi Tenisz Szövetség) közbenjárásával kidolgozott szakmai program, a fogyatékossággal élő emberekkel foglalkozó teniszedzői kompetenciák, oktatási metodikák és a nemzetközi versenyrendszer működtetése kerül ismertetésre.

 

A szervezet alapítója, a TENISZ nagy kedvelője, Eunice Kennedy Shriver idén, 2021. nyarán lenne 100 éves, így az évforduló kapcsán kapta a több aktivitásból álló projekt a EUNICE 100 nevet.

A webináriumot a Nemzetközi Speciális Olimpia Szövetség tartja ANGOL nyelven. Az esemény részletes programjáról érdeklődni lehet: Orbán-Sebestyén Katalinnál, az SO Europe/Eurasia sportszakmai tanácsadójánál!
Jelentkezni lehet a következő linken: https://forms.gle/jYHWArzBQJjkF5gJ6

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?