A gyorskorisok Kazany jegyében léptek jégre

Kezdőlap » Gyorskorcsolya » A gyorskorisok Kazany jegyében léptek jégre

Közzététel dátuma: 2021-02-25.

Sikeres tesztversenyt rendeztünk a Világjátékokra készülő gyorskorcsolya keret tagjai számára a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban, a Magyar Korcsolyázás Napján!

A versenyzők remekül teljesítettek a jégen és kiderült, hogy jó úton haladnak a felkészülésben.

Miklósné Malek Erzsébettől megtudtuk, hogy a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség /MOKSZ/ támogatásával, kiváló versenyfeltételek között zajlott a szintfelmérő. A szakágvezető hozzátette: ” A két szövetség kapcsolata példaértékű. A MOKSZ 5 Speciális Olimpia Téli Világjátékokra való felkészülésünket segítette /2005 Nagano, 2009 Boise- USA, 2013 Pyeongchang- Dél-Korea, 2017 Graz és 2022 Kazany/. Nagyon köszönjük a támogatást!”

Váradi Orsolya, a MOKSZ ügyvezető igazgatója, a verseny védnöke nyitotta meg a rendezvényt, majd Lengyel Lajos MSOSZ elnök és Dr. Jády György MSOSZ sportigazgató üdvözölte a résztvevőket.

Versenyzőink szakmai felkészülését Czizmadia Ildikó, az FTC utánpótlás edzője, az SO gyorskorcsolya szakágvezető helyetteseként segítette.

A Speciális Olimpiai válogató gyorskorcsolya verseny időpontja március 17. (szerda) 11.00-14.00 óra, helyszíne pedig szintén a Gyakorló Jégcsarnok.

Köszönjük a felkészülésben, az edzés és versenyszervezésben nyújtott segítséget és a szülők, családtagok támogatását!

Képek az eseményről az alábbi albumban tekinthető meg: KÉPEK

#sohungaryspeedskating

#kazan2022sowintergames

#SOKAZAN2022

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?