Ünnepélyes fogadás a Sportok Házában

Kezdőlap » Abu Dhabi 2019 » Ünnepélyes fogadás a Sportok Házában

Közzététel dátuma: 2019-03-26.

Felejthetetlen élmények, örökké emlékezetes sportsikerek után megható ünneplésben és fergeteges köszöntésben volt része az Abu Dhabi Világjátékokról hazatérő magyar delegációnak a Magyar Sport Házában rendezett fogadáson. Megtisztelő volt az ismert sportvezetők, sportolók és közéleti személyiségek közreműködése.

Nagy köszönettel tartozunk Abdulhamid Abdulfattah Kazim Abdulfattah Almulla nagykövetnek, Sárfalvi Péter helyettes államtitkárnak, Szabó László MPB Köztestület elnöknek, Lengyel Lajos MSOSZ elnöknek, Dr. Jády György MSOSZ országos sportigazgatónak, Németh Csaba MSOSZ elnökségi tagnak az ünnepi beszédekért, Galambos Zsoltnak, Sárosi Balázsnak, Kelemen Zsombornak, Latinovics Líviának Juhász Szebasztiánnak az élmény beszámolókért, Herczeg Zoltán divattervezőnek, Gubacsi Zsófiának, Gangl Edinának, Béres Tímeának, Stojan Ivkovicnak, Növényi Norbertnek, Hrutka Jánosnak, Kállai Ildikónak, Mednyánszki Szilviának pedig a szakágak támogatásáért.
Köszönjük a látványos produkciókat a Laukrisz Tánccsoportnak, a remek népitáncot Lakatos Máriónak, a fantasztikus verset Kovács Dánielnek, a sok zenét, valamint táncot a Desperadonak és a szemekbe könnyeket csaló Nélküled című dalt Havasi Gábornak.
Nagy gratuláció jár az egész magyar csapatnak, a delegációtagoknak, a szakágvezetőknek, az edzőknek, a sportolóknak az eredményekért!
Ahogy az ünneplés során is elhangzott:
“ Ti vagytok a legszebb magyar csapat.”
Hajrá magyarok!:)
Az alábbi képre kattintva megtekinthető a fogadásról készült képgaléria:

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?