Az úszók legjobb formájukat mutatták meg Monoron!

Kezdőlap » Beszámolók » Az úszók legjobb formájukat mutatták meg Monoron!

Közzététel dátuma: 2019-02-04.

Bő egy hónappal a Világjátékok rajtja előtt a Dubajban versenyző 6 fős csapat minden tagja, így Jenei Zoltán, Rauch Róbert, Rácz Bálint, Bérczi Zsófia, Szilágyi Zsanett és Nagy Ramóna Viktória szuper időket produkált az olimpia előtti utolsó bajnokságon.
Wiesnerné Oravecz Éva szakágvezető elégedetten értékelte a teljesítményeket: „A válogatott tagjainak az utolsó lehetőség volt az időeredmények javítására a monori verseny, a Világjátékokra készülő csapat, nagy izgalommal készült minden szám előtt, nekik most csak
az óra volt az ellenfél. Olyan komolyan vették az instrukciókat, hogy mindenki egyéni legjobb időket ért el. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra és alig várjuk, hogy Dubajban megmutathassuk, hogyan úsznak a magyar fiatalok.
Az évnyitón új versenyzőkkel is találkoztunk, egészen fiatal úszók találták meg az örömüket a sportágban. Ráadásul egy korábbi Kölyök Sportoló hatalmas erőfeszítéssel megnyerte divízióját, a 25 méteres hátúszás számában.
Monor város vezetése részéről megtisztelte a versenyt jelenlétével Darázs Kálmán alpolgármester és Jakab László uszodavezető is! Köszönjük nekik!
A monori uszodában 17 egyesület 87 úszója csobbant medencébe. Az országos versenyt a kiváló körülmények mellett a nagy küzdelmek és a kellemes hangulat jellemezte ezúttal is.

Vélemény, hozzászólás?