25 nap múlva rajt Abu Dhabiban és Dubajban a Világjátékokon!

Kezdőlap » Abu Dhabi 2019 » 25 nap múlva rajt Abu Dhabiban és Dubajban a Világjátékokon!

Közzététel dátuma: 2019-02-17.

A következő hetekben bemutatjuk a 14 sportág magyar indulóit, felkészítőit!
Ezúttal a judo sportág indulóit ismerhetik meg!

Kovács Ádám (Életjel Alapítvány Budapest) (divízió 1, -90 kg)

8. éve jár judo edzésre, a SOFI-n kívül a Pestszentlőrinc-Kassa SE integrált edzéseire is, heti 5 alkalommal. Egyike annak a két SO sportolónak, akik Magyarországon először megszerezték a barna övet, vagyis az 1. Kyu övfokozatot. Rendkívül kiegyensúlyozott, nagyon jól terhelhető, az edzéseken kapott feladatokat maradéktalanul, annak megkérdőjelezése nélkül végrehajtja. Versenyszereplését illetően eltökélt. Minden versenyen dobogós helyezéseket ér el. Los Angelesben, az Olimpián II. és az Osztrák Nemzeti Játékokon II. helyezett lett egyaránt.

 

 

Váczi Alexandra (Életjel Alapítvány Budapest) (divízió 1, -48 kg)

8. éve judózik, ő a másik SO sportoló, aki először barna övet /1 Kyu/ szerzett Magyarországon. Szintén nagyon motivált, eltökélt. Ő is minimum heti öt edzésen vesz részt és az MJSZ keretedzésein is tréningezik, hogy mielőbb elérje céljait. Sportági fejlődése töretlenül ível felfelé, júniusban egy svájci nemzetközi versenyen 1. helyezést ért el. Eddigi versenyzése egyértelműen azt mutatja, alkalmas a nemzetközi megmérettetésre.

 

 

 

 

Gátfalvi Vivien (Életjel Alapítvány Budapest) (divízió 1)

7 éve judózik, maximalista, ami néha az edzésmunkában kissé hátrányos, de eltökéltségben nincs hiány, hogy olimpia bajnok lesz. Ha lehetne a heti öt edzésen kívül még dupla ennyit is végezne, hogy mielőbb elérje álmait. Segítőkész, az osztrák Nemzeti Játékokon aranyérmet szerzett.

 

 

 

 

 

 

Hajdú Ádám (Életjel Alapítvány Budapest) (divízió 1)

2006 óta judózik, jó küzdőképességű, Amióta elkezdett versenyekre is rendszeresen járni, stabil, kiegyensúlyozott sportoló vált belőle. Viselkedésével, edzésmunkájával kapcsolatban kifogás soha nem merül fel. Szakácsként dolgozik.

 

 

 

 

 

 

Mindegyik sportoló a Pestszentlőrinc-Kassa SE integrált edzésein készül a nemzetközi megmérettetésekre, és a Világjátékokra.

VEZETŐEDZŐ: Juhász József judo szakágvezető

 

A felkészítésben Juhász Dániel edző, szakágvezető helyettes segített.

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?