Parádfürdőn készültek az úszók Abu Dhabira

Kezdőlap » Abu Dhabi 2019 » Parádfürdőn készültek az úszók Abu Dhabira

Közzététel dátuma: 2018-08-25.

Úszó csapatunk első edzőtáborára július 23. és 28. között Parádfürdőn került sor, a Kalandvár Egyesület nyári táborában.

Az egyhetes tábor célja a csapat összekovácsolása és az edzettségi szint felmérése volt. Minden sportolónk ismerte egymást a versenyekről, de a közös munkát még nem látták előre. Az eltelt egy hét során a kitűzött cél megvalósult, hiszen nagy barátságok kötődtek a táborozás folyamán, és így a közös munka is gördülékenyen ment.

 

Bükkszéken a strandfürdőben kaptunk lehetőséget az úszásra, csak nekünk engedélyezték az úszómedence használatát reggelente, még a nagyközönség előtt, így a reggeli edzést zavartalan körülmények között tudtuk végre hajtani. Az idő is kellemes volt, hiszen a nagy meleg megérkezéséig végeztünk is.  Úszóink, a pihenő időszaknak megfelelő felkészültségi szinten vannak, minden fiatal úszása kifogástalan volt, és közben tökéletesen kirajzolódott milyen apró javításokat kell még elvégezni, a nagy versenyig. Külön öröm volt számunkra, hogy a tartalékok közül is néhányan részt vettek a táborozáson, így a reggeli úszóedzésekre őket is el tudtuk vinni. Az edzések után a délelőtt hátralevő részét általában pihenéssel tölthette a csapat, de a délutánokat, kemény túrázásokkal és egyéb közösségépítő feladatokkal töltöttük meg. A csapat minden tagja komolyan vette az edzéseket, erejükhöz mérten hajtották végre a feladatokat. Egymással szemben, és velünk szemben is elfogadóak, együttműködőek voltak, fegyelmezetten, figyelmesen viselkedtek, mind az edzéseken, mind az egyéb programok alkalmával. Tartalmas hét van mögöttünk, köszönjük a lehetőséget a megvalósításért, az MSOSZ támogatását. Köszönjük még a sok segítséget és támogatást a Bükkszéki uszodának és a Kaland Vár egyesületnek.

 

Szöveg:

Wiesnerné Oravecz Éva

Tóth Judit

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?