A fittség titkai

Kezdőlap » Beszámolók » A fittség titkai

Közzététel dátuma: 2018-01-26.

Egészségünk, otthon fejleszthető fittségünk fokozása érdekében fórum a „köbön”!

2018. január 20-án már majdnem napsütéses időben érkeztünk a Csalogány Iskolához. Ahogy beléptünk az ajtón, mosolygós, kedves emberek futottak felénk. A meleg, szeretetteljes fogadtatás után a tornateremben elhelyeztük a molinókat, zászlókat, majd mindenki az iskola kápolnájában találkozott és okosodott. Dietetikus mutatott nekünk helyes utat a tudatos vásárlásról, a mértékletes táplálkozásról, a verseny előtti, alatti ételfogyasztás milyenségéről és nem utolsó sorban, részletezte az „okos” tányér tartalmát. Ezt követően jó zenére, ülő tornával frissítettük magunkat. A hangulat fokozása után megkezdtük az edzést lelkes sportvezetőinkkel, csillogó szemű sportolóinkkal, bátor anyukákkal, apukákkal, gondoskodó nagymamákkal, Karinával és Ádámmal. Legalább 120-an voltunk együtt a tornateremben, ahol jobbnál jobb zenékre táncoltunk ülve, állva. Közben a zene gyorsuló ritmusa mellett az emelkedő pulzusunk tetőpontjára hágott, extázist eredményezett. A mozgás anyagát egy fitnesz kártya tartalmazza, amelyet minden gyermek és felnőtt hazavihetett ezen az emlékezetes napon. Az érdeklődők ezúttal ízelítőt kaptak arról, hogyan végezzék helyesen és biztonságosan a gyakorlatokat a mindennapokban, fittségük és egészségük érdekében. A jó közérzetünk megtartása miatt mértük a pulzusunkat, halántékunkon, nyakunkon, mellkasunkon, csuklónkon. Majd gumiszalaggal gömbölyítettük vállainkat, vastagítottuk bicepszünket, feszesítettük tricepszünket. Fordítottunk időt a hátunk és hasunk izmaira is. Végül levezető gyakorlatokkal és nyújtógyakorlatokkal zártuk a programot.

Segítettük egymást ahol csak lehetett és kellett. Mindenki mindent, biztonságosan meg tudott csinálni. Szuper volt megint együtt!

Sok örömöt, erőt, lelkesedést, kitartást kívánok a mindennapi gyakorláshoz! Csak bíztatni tudlak titeket! A gyakorlatok rendszeres elvégzésével erősek, edzettek lesztek!

Amit másokért teszünk, az megmarad örökre!

Szeretettel:

Kállai Ildikó
Fitnesz világ-és Európa-bajnok
Az Egyesített Fitnesz Program vezetője

                                                                                                       

 „Fantasztikus és rendkívül hasznos két napot tudhatunk magunk mögött, amelyre nagy érdeklődés mutatkozott. Az ország több pontjáról érkeztek lelkes jelentkezők. Budapestről, Tordasról, Debrecenből, Győrből, Darvastóról, Diósjenőről, Pápáról. Atlétáink elégedetten, rengeteg új információval távozhattak haza a rendezvény helyszínéről. Nagyon nagy öröm volt a sok ismerős arcára mosolyt csalni. Úgy gondolom, hogy képzés elérte célját. A sportolók, színvonalas előadás keretein belül, megismerkedhettek az egészséges életmód fontosságával, otthon végezhető, fittséget fokozó mozgásanyaggal, melyet egy fitnesz kártya segítségével hazavihettek és nap, mint nap gyakorolhatnak. A fórum minőségét növelték a szűrővizsgálatok. Többen teljesen új eszközökkel és módszerekkel találkoztak, gondolok például a járásanalízisre. Szakemberek végezték el a méréseket, akik fontos tanácsokkal is elláttak minket. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam, köszönöm Hammer Magdinak, Kállai Ildikónak és a segítőknek a sok támogatást!”

Köszönettel:
Kaiser Karina
Hammer Ádám mentora, partner játékos, labdarúgó, „Az Egészség és Fittség Fórum” háziasszonya

                       

„A gyakorlatok, a jó zene varázsa magával ragadott és amikor nagyon elfáradtam, önmagamat legyőzve, akkor is tovább csináltam! Ez nagyon jó volt, Ildikó!”

Mészáros Szabina
több sportágban is eredményes speciális olimpikon a budapesti Csalogány DSE-ből
                       

„Ildikó gyakorlatait követtem, és közben minden rosszat elfelejtettem.”   

Farsang Erika
asztaliteniszben Világjátékok-győztes speciális olimpikon a tordasi Tempó SE-ből.


Fittség fórum 2018

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?