Speciális Olimpikonok adtak át díjakat

Kezdőlap » Családi fórum » Speciális Olimpikonok adtak át díjakat

Közzététel dátuma: 2016-09-22.

dscn0673 Az Óbudai Rehabilitációs és Foglakoztatási Központ immáron VI. alkalommal rendezte meg az Óbudai Rehab Atlétika Kupát.
Rendezvényükre a budapesti értelmi fogyatékkal élők nappali otthonának középsúlyos ellátottait hívták meg sportolni, versenyezni. Versenyszámaik a következők voltak: 60 méteres futás, kislabda dobás, távolugrás.
Azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy a sportnap zárásaként a díjkiosztáshoz ajánljunk szövetségükből 2 fő fogyatékkal élő sportolót, akik megtisztelnék, és részt vennének a győztes versenyzőik díjának átadásában. 
A verseny időpontja: 2016.szeptember 15. és a helyszíne: Csillaghegyi Külker SC Sporttelepe volt.

Boldogan tettünk eleget ennek a felkérésnek és most először fordult elő, hogy speciális olimpikonjaink érmet adnak át. Ennek a felkérésnek Szabó Árpád Los Angeles-i Világjátékokon kosárlabda csapatunk tagjaként aranyérmes speciális olimpikon és Hammer Ádám az Athén-i Világjátékokon egyéniben aranyérmes speciális olimpikon tett eleget. Őket elkísérte szintén, a speciális olimpikon Herczeg János is.

Mivel ebben a Központban nagyon sok a családban élő értelmi fogyatékos, így nagyon fontosnak tartjuk, hogy képviseltetni tudtuk Szövetségünk Családi Program Hálózatát. Herczegné Szabó Mariann vezetőségi tag mindennek nagyszerűen tett eleget és igyekezett minden érdeklődőt tájékoztatni és a kérdésekre válaszolni.
dscn0696 dscn0704 dscn0712 dscn0719 dscn0724 dscn0728 dscn0733 dscn0741

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?