Bocsa bemutató

Kezdőlap » Bocca » Bocsa bemutató

Közzététel dátuma: 2015-09-23.

Kép 165A bocsa sportág népszerűsítése és új egyesületek bevonása érdekében tartott bemutatót Varga Ágnes Veronika és Pál András, bronzérmes olimpikonok a Füzesabonyi Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthonában.

A XII. Füzes Kupa elnevezésű sportnapon idén, öt intézmény, a Borsodivánkai Pszichiátriai Otthon, a Hejőbábai Pszichiátriai Betegek Otthona, a Pszichiátriai Betegek Otthona és Rehabilitációs Intézete Tápiógyörgye, a Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona Újszász és az Andornaktályai Fogyatékosok Otthonának csapata is elfogadta a rendezők meghívását. A körülbelül 10 perc alatt felállított mobil bocsa pályát érdeklődve állták körbe a sportolók. A keleti országrészben kevésbé ismert, játszott golyóssportág szabályainak és alaptechnikáinak ismertetése után, lehetőség nyílt, hogy az érdeklődők kipróbálják ügyességüket. Ágihoz és Andráshoz rengeteg kérdést intéztek, a Los Angeles-i Speciális Olimpia Nyári Világjátékokkal kapcsolatban. Külön öröm volt számukra, hogy többen is jelezték látták őket a televízióban és szurkoltak a magyar csapatnak, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el.

Tatai Edina, a szervező intézmény vezetője örömét fejezte ki, hogy ellátogattunk hozzájuk és reményét fejezte ki, hogy a jövőben akár versenyhelyszínként, akár részvevőként gyarapítják a bocsások táborát.

Kép 170

Kép 171

Kép 168

Darvastó, 2015. szeptember 23. Havasi Gábor

bocsa szakágvezető

Hozzászólok

Üzenet

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?