Öröm látni a csillogó szemeket!

Kezdőlap » Hírek » Öröm látni a csillogó szemeket!

Közzététel dátuma: 2020-11-23.

Sajnos a rendkívüli helyzetre való tekintettel a hagyományos téli Országos Kölyök Sportoló Nap elmarad. Viszont nagy örömünkre, támogatónk, a MetLife cég és szövetségünk munkatársainak segítségének köszönhetően meglepetéssel készülhetünk a továbbra is kitartóan edző Kölyök Sportolóknak!

A csomagok célja a 4-8 éves értelmi fogyatékossággal élő óvodások, iskolások (Kölyök Sportolók) otthoni mozgásfejlesztésének támogatása, színesítése. Sajnos rendezvényeinket, versenyeinket nem tudjuk megtartani most és a közeljövőben sem előreláthatólag, ezért szeretnénk, ha a családoknak otthon is lenne lehetősége minőségi, speciális eszközökkel gyakorolni, közösen tölteni az időt!

A csomagokban a MetLife támogatásának köszönhetően sporteszközök, mozgásfejlesztő eszközök, integrációt segítő mesekönyv, ajándéktárgyak, és egy logózott hátizsák kapott helyet. A programot évek óta támogató nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskolának köszönhetően pedig idén is kapnak Mikulás –csomagot a kis sportolók.

És íme! Simon Ákos, Sebők Nóra és Bacskai Dániel, a nyíregyházi ViniBike KSE Kölyök Sportolói így örültek az ajándékoknak!

 

Vélemény, hozzászólás?