Játékra fel!

Kezdőlap » Hírek » Játékra fel!

Közzététel dátuma: 2020-06-08.

Megérkezett a Speciális Olimpia Kvíz játéka!

Kedves Speciális Olimpikonok! Kedves Érdeklődők!
Barátaink!

Szereted a találós kérdéseket? És a kirakóst? Egy talányos puzzle-játékra hívunk. Ha kitartó vagy, a végére összeáll a darabokból az egész.
A játék 6 héten keresztül, 2020. június 2. és július 12. között egy újszerű kihívás elé állítja sportolóinkat, családjainkat, követőinket, barátainkat.
Minden héten egy quizzel jelentkezünk, amit, ha megoldasz, jutalomként olvashatsz egy részletet a játék végső megoldásából. A teljes megoldás tehát csak azoknak áll össze, akik végig követik játékunkat és a részletekben meglátják az egészet 🙂
Mit kell tenned?
Figyeld a hét elején megjelenő linket. Kattints rá, és kezdj játszani! A megoldást jegyezd fel! Július 12-re, 6 puzzledarabod lesz, ezekből rakd ki a teljes üzenetet, és küld el a szoke.viki@msosz.hu címre július 15-ig.

Az első kvíz feladat az alábbi linkre kattintva érhető el:

Speciális Olimpia kvíz_No.1.

Kik vehetnek részt a játékban?
Bárki 🙂 Speciális és ép sportolók. Családtagok és barátok. Ismerősök, és leendő ismerősök. Régi és új szimpatizánsok. SO rajongók. Követőink. Azok, akik azt hiszik, már mindent tudnak az SO-ról, és azok, akik most hallanak először rólunk.

Ki lesz a győztes?
Részt vettél a játékban? Üdvözlünk a Győztesek Világában. Te vagy a győztes!
De, hogy izgalmasabb legyen a játék, kisorsoljuk, ki a győztesek között a legszerencsésebb.
A válaszadók között július 20-án, az online Eunice Kennedy Shriver Emléknapon kisorsoljuk a legszerencsésebbet, aki egy igazi SO ajándékban részesül.

Vélemény, hozzászólás?