Gratulálunk a 2019 km-hez!

Kezdőlap » Hírek » Gratulálunk a 2019 km-hez!

Közzététel dátuma: 2019-12-10.

Köszönjük, hogy ARANYI LÁSZLÓNÉ ZSUZSA, BÁN ANDREA, CSUKA MIHÁLY, DERGÁN ÁDÁM, HERPERGER ANITA, HORVÁTH JÁNOS, KISSNÉ OSVÁTH KATALIN ANDREA, KOZMÁNÉ KONCZ ELEONÓRA, LÁSZLÓ ERIKA, ZSOMBORY ANNAMÁRIA részt vett az „Irunforspecialolympics” futókampányában!

Gratulálunk, hogy teljesítette 2019-ben, a 2019 km-et!

Az MSOSZ tisztújító közgyűlésén a kiemelkedő teljesítményt nyújtó futók emléklapot, érmet és pólót vehettek át Lengyel Lajos elnöktől és Lentner Nóra koordinátortól. Nagy megtiszteltetés, hogy sokan vidékről utaztak fel, szabadságot vettek ki az átadóra. Egész évben futottak, aktívan posztoltak, értékes bejegyzéseikkel felhívták a figyelmet az MSOSZ és a speciális sportolók munkásságára, a legtöbben teljesen civilként.

Háttér:

Futókampányt hirdetett a 2019-es évre a Magyar Speciális Olimpia Szövetség!

Olyan egyéni futók vagy 2-10 fős csapatok jelentkezését vártuk, akik csatlakozva a kihíváshoz vállalták, hogy 2019 km-t futnak le összeadva az év során. A csapatok futásukkal felhívták a figyelmet az értelmi fogyatékos személyekkel történő közös sportolás fontosságára, emellett egy egész éves motivációt kaptak a mozgásra.

Hogy mit kellett tenniük a lelkes futóknak?

Élvezni a mozgást, gyűjteni és rögzíteni a kilométereket és posztjaikkal csatlakozni a Magyar Speciális Olimpia Szövetséghez!

2020-ban sem lesz másképp!

Fuss- Rögzítsd- Posztolj!

 

Várjuk a csapatok jelentkezését a futas@msosz.hu e-mail címre!

Csatlakozzatok Ti is!

#irunforspecialolympics   #specialolympicshungary

 

Fotó: eM. Soós György

 

Vélemény, hozzászólás?