MKOSZ – MSOSZ országos kiemelt kosárlabda bajnokság

Kezdőlap » Hírek » MKOSZ – MSOSZ országos kiemelt kosárlabda bajnokság

Közzététel dátuma: 2019-11-25.

Szent István gimnázium, Budapest

2019/2020 – 2. forduló

2019. november 23.-án, szombaton folytatódtak a küzdelmek a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által támogatott, és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség által megrendezett MKOSZ- MSOSZ kiemelt kosárlabda bajnokságban. Nyolc csapat nevezett a bajnokságra, amely a 2019/2020-as évben hat fordulóból áll, és amelynek a végén a két divízióban zajló bajnokság győztes csapatai, magasba emelhetik az 1. MKOSZ-MSOSZ kupát.

Az első divízióban fordult a kocka az aranyérem tekintetében, ugyanis a múltkori nagy arányú  vereséget, alapos veréssel feledtette a kőszegi csapat, a budapesti Hársfa Egyesület együttese ellen. A bronzmeccsen – csakúgy, mint az első fordulóban – a győriek diadalmaskodtak az ivánciak felett.

A második divízióban a SOFI és a Homok csapata szintén helyet cserélt a tabellán. Míg az első fordulóban magabiztosan a Homok csapata nyert, most a SOFI vágott vissza, az előző fordulóban elszenvedett vereségért. A bronzmeccsen, egy nagyon látványos küzdelem, egy igazi örömjáték alakult ki a Csalogány és a Hársfa II. közt, amelyet a rutinosabb Hársfa nyert magabiztosan,

 

I. Divízió

  1. Kőszeg Wink PSC
  2. Hársfa Egyesület I.
  3. Győr Staféta DSE
  4. Ivánc Mocorgó KSZSE

Kiemelt kép eltávolítása

II. Divízió

  1. SOFI Életjel Alapítvány
  2. Homok Bárczy Gusztáv DSE
  3. Hársfa Egyesület II.
  4. Csalogány DSE

 

Szöveg:

Galambos Zsolt kosárlabda szakágvezető

Vélemény, hozzászólás?