Torna edzőképzés Olaszországban

Kezdőlap » Beszámolók » Torna edzőképzés Olaszországban

Közzététel dátuma: 2019-10-14.

2019.szeptember 13. és 15. Milánóban rendezték meg az SO Európai Torna Szemináriumát.
Abban a szerencsében lehetett részem, hogy én képviselhettem Magyarországot, de mellettem Finnország, Írország, Litvánia, Norvégia, Hollandia, Oroszország, Szlovákia, Svájc, Belgium, Izrael, Isle of man és végül, de nem utolsósorban a szervező, rendező, Olaszország edzői vettek részt.
A programok során ismertették az új SO , a trendeket, az új kezdeményezéseket. Megtekintettük az A, B, C szintű gyakorlatanyagot és bónuszait, a 3. és 4. szintű gyakorlatanyagot videón. A gyakorlatban pedig az 1-es és 2-es szintű férfi és női anyagot ismertük meg.
A szervezők mind technikailag, mind szakmailag rendkívül felkészültek erre a szemináriumra. A gyakorlatokat megtanulták, kívülről tudták, és pontosan meg is tanították nekünk úgy, hogy ők is sportfelszerelésben, velünk együtt tornáztak. Ez számomra nagyon pozitív volt, mert nemcsak beszéltek a gyakorlatanyagról, hanem minden apró mozdulatot tudtak és át is tudták adni.
Minden kérdésünkre választ kaptunk, bármennyire is apróságnak tűnt, például egy sima kartartás kérdése.
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a szemináriumon, szakmailag és személyesen is rengeteg tapasztalatot és új ismeretet szereztem.

Szöveg: Kocsis Andrea
torna szakágvezető helyettes

Vélemény, hozzászólás?