Ünnepelj a Speciális Olimpiával Debrecenben is

Kezdőlap » EKS nap » Ünnepelj a Speciális Olimpiával Debrecenben is

Közzététel dátuma: 2019-06-26.

A „GYŐZTESEK NAPJA-30 ÉVES A SPECIÁLIS OLIMPIA és a X. EUNICE KENNEDY SHRIVER EMLÉKNAP” rendezvényen megünnepeljük a szövetség megalakulásának 30. évfordulóját és megemlékezünk a nemzetközi mozgalom alapítójára.

A jeles eseményen a Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportági programjai mellett kulturális produkciók, népszerű fellépők, olimpikonok színesítik a napot.

A programban a délután folyamán szerepel egy integrált fáklyás futás is, amelyen a speciális olimpikonok mellett, ismert sportolók, közéleti személyiségek, diákok, önkéntesek, városlakók alkotják majd a mezőnyt.

A rendezvény további részében fellép többek között GÁSPÁR LACI, LOLA, WOLF KATI, SÁRKÖZI ANITA, a DESPERADO, DJ DOMINIQUE-VÁRKONYI ATTILA, HAVASI GÁBOR, DJ LUPY, ÖLVETI LÁSZLÓ, a KENGURU TÁNCCSOPORT, a DMJV Városi Szociális Szolgálat NAPSUGÁR ÉNEK és TÁNCCSOPORTJA, valamint LÁSZLÓ GYULA LABDAZSONGLŐR is.

Lesz ének, zene, tánc, jókedv és nevetés bőségesen.

Senki ne felejtse otthon a tornacipőjét, hiszen a kijelölt területen folyamatosan adottak lesznek a sportolási lehetőségek!

Lehet majd többek között asztaliteniszezni, kosárlabdázni, tollaslabdázni, bocsázni, teniszezni, bowlingozni, kézilabda kapura dobni, foci kapura rúgni. Ki lehet próbálni például a futást speciális talpakkal, a judót, a tornát, az erőemelést, az alpesi sízést szimulátorral, de a padlóhokit, és a floorballt is.

A programok és sportolási lehetőségek ingyenesek!

Ünnepeljünk, sportoljunk, mozogjunk, játszunk, töltsünk el együtt egy kellemes napot Debrecenben!

Vélemény, hozzászólás?