„Minden lányt a focipályára!” – női labdarúgást fejlesztő projekt

Kezdőlap » Hírek » „Minden lányt a focipályára!” – női labdarúgást fejlesztő projekt

Közzététel dátuma: 2019-02-17.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség egy női labdarúgó pályázatot indít, melynek célja a labdarúgó szakág női vonalának megerősítése, létszámának bővítése, új egyesületek, sportolók bevonása a Speciális Olimpia versenyrendszerébe.

 A program időtartama:         2019. március – október

A program résztvevői:                      Szövetségünk olyan egyesületeket, iskolákat, intézményeket keres, akik szívesen csatlakoznának programunkba, melyben női-lány sportolókkal ismertetnénk meg a labdarúgás alapjait, mélyítenénk el meglévő tudásukat. A sportolók közösen készülnek egyesületükben, majd egy nagyszabású fesztiválon vesznek részt az Európai Labdarúgó Héten a Vasas Fáy utcai sporttelepén. Az év további részében pedig igényeik szerint csatlakoznak a MSOSZ labdarúgó tornáihoz.

A fesztiválról:                         Ezen a napon minden korú és képességű hölgy részt vehet. Nem szükséges csapatokat alakítani, a sportolók képességükhöz mért feladatokat hajtanak végre, hozzájuk hasonló tudású ellenfelekkel mérkőznek meg. A nap további részében minden sportoló szűrővizsgálatokon esik át, mely idő alatt a csapatvezetők edzői konferencián vehetnek részt.

 A támogatás:                         Utazási költségtérítés a fesztiválra, étkezés, valamint sportfelszerelés a fesztiválon résztvevő sportolók számától függően, póló biztosítása minden sportolónak.

A résztvevő egyesületek,  támogatása az alábbiak szerint alakul :

3-9 fő               – 15.000 Ft

10-19 fő           – 35.000 Ft

20- 50 fő          – 80.000 Ft

Ezen összegért választhatnak előre meghatározott listából sportfelszerelést!

További információ:

Marton Gergő – labdarúgás szakágvezető

Tel.: 06 30 574 8308

Email: marton.gergo@msosz.hu

 

VÁRUNK „MINDEN LÁNYT A FOCIPÁLYÁRA”!

Vélemény, hozzászólás?