III. Országos Kölyök Sportoló Nap

Kezdőlap » Beszámolók » III. Országos Kölyök Sportoló Nap

Közzététel dátuma: 2018-12-10.

Nagy örömmel hirdetjük, hogy immáron a harmadik Országos Kölyök Sportoló Napot tartottuk, melynek, a budapesti Csalogány Intézmény adott otthont. 
Vendégeink voltak fő támogatónk, a MetLife kollégái, az MSOSZ képviselői, Kállai Ildikó fitnesz-világbajnok és még maga a Mikulás is! Együtt ünnepelt 7 intézmény, közel 50 Kölyök Sportolója, ép gyermekek, egyesített partnerek, ifjúsági vezetők, szülők és felkészítők.
Büszkék vagyunk, mert újabb 2 csapat csatlakozott hozzánk, nagy örömmel adtuk át az ajándék eszközöket a Salkaházi Sára Iskolának és a Vinibike Sportegyesületnek. Bízunk benne, hogy sokszor találkozunk velük a Speciális Olimpia rendezvényein. A Kölyök Sportoló Nap nem csak játékos akadálypályával, hanem Pásztor Csaba komplex művészetterapeutának köszönhetően kézműves foglalkozással és fotóssarokkal is várt minket.
Karácsonyi hangulatban vonatozunk, festettünk, célba dobtunk és fejdíszekben fotózkodtunk.
Mivel egész évben kitartóak voltunk, szorgosan edzettünk és versenyeztünk, meglátogatott minket a Mikulás! Óriási köszönettel tartozunk a nyíregyházi iskolák diákjainak a sok finomságért, és a manógyárnak, akik becsomagolták és felszállították az ajándékokat. Örültünk a MetLife Mikulás bácsijának, hogy ellátogatott hozzánk, reméljük jövőre is tiszteletét teszi.  Hálásak vagyunk a sok-sok támogatásért!

Szeretettel:
Lentner Nóra programvezető és a Kölyök Sportolók

Fotók: Illés Benjamin és az önkéntes gimnazisták, Werni Gábor

III. Kölyök Sportoló nap

 

Vélemény, hozzászólás?