Vizes Gála 2018

Kezdőlap » Beszámolók » Vizes Gála 2018

Közzététel dátuma: 2018-11-28.

2018. november 25.-én rendezték meg a Duna Arénában az idén a Vizes Gálát, melyen részt vehettünk az úszóválogatott csapattal.

Sajnos a hat versenyzőből két lányunk nem tudott részt venni a gálán, de négy versenyzőnk, Zsófi, Bálint, Robi, és Zoli velünk töltötték a vasárnap délutánjukat. Elsősorban azért gondoltuk, hogy elmegyünk együtt a gálára, mert remek programnak tűnt a csapatépítés szempontjából. Ezen felül pedig versenyzőink vállalták, hogy leússzák az 500 méteres távot, ez pedig ismét egyfajta megmérettetés volt nekik. Izgatottan várták, hogy milyen is lesz azon a nagyszerű helyen úszniuk, ahol az ország híres úszói már megmérettettek a 2017.-es VB-n. Igaz Zsófinak ez a víz már nem volt újdonság, hiszen Ő a Masters VB-n már kipróbálta, milyen is itt úszni.
Roppant büszkék vagyunk Rájuk, mert az összesített eredmények alapján nagyszerűen teljesítettek. Az egyéni 500 méteres távon a lányoknál 124 induló közül, Zsófi ideje szerint a 23. helyen végzett, a fiúknál 168 indulóból, Robi a 4. , Zoli az 5. , Bálint a 17. helyen végzett.

Az úszás után közösen részt vettünk az egészségügyi szűrővizsgálaton is, utána pedig együtt néztük végig a gála programját. Remek hangulatban telt a délutánunk és esténk.

Köszönjük a szülőknek, hogy hétvégéjüket feláldozva itt voltak velünk, és együtt tölthettük ezt a napot.

Tóth Judit

Vélemény, hozzászólás?