Bowlingcsata az esélyegyenlőség jegyében

Kezdőlap » Beszámolók » Bowlingcsata az esélyegyenlőség jegyében

Közzététel dátuma: 2018-10-02.

Közösségépítő sportnapot tartott a Harruckern Sport Egyesület!

Negyedik alkalommal rendezték meg a Harruckern Kupa elnevezésű bowlingversenyt szeptember 19-én Békéscsabán. A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatának keretében megvalósult eseményen a fogyatékossággal élőknek nyújtottak kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.

A Csaba Center bowlingtermében tartott sportnapra Gyuláról, Békéscsabáról és Szolnokról is érkeztek résztvevők. A sportrendezvényt megtisztelte jelenlétével Alt Norbert, Gyula város alpolgármestere is, aki köszöntőjében az esemény közösségkovácsoló és társadalomépítő szerepét hangsúlyozta. Az alpolgármester egy sorozat erejéig maga is beszállt a gurításokba.

A Harruckern SE sportolói egész évben versenyeztek, így a hazai rendezésű megmérettetésen is igen szép eredménnyel végeztek. A Gerendeli Gábor vezette fürdővárosi versenyzők hat érmet szereztek a versenyen.

A kiváló hangulatban telt közösségépítő sportrendezvény legjobbjának járó Harruckern Kupát a szolnoki Liget SE versenyzője, Lelesz József érdemelte ki teljesítményével.

Eredmények: Nagy Andrea 1. hely, Herczeg János 1. hely, Krista Norbert 2. hely, Pecze Szabolcs 2. hely, Nagy András 3. hely, Szombati Zoltán 3. hely és Irimiás Zsolt 4. hely.

(forrás: gyulaihirlap.hu, fotó: Harruckern SE)

Vélemény, hozzászólás?