Már csak 20 napot kell várni a Kennedy-napra

Kezdőlap » EKS nap » Már csak 20 napot kell várni a Kennedy-napra

Közzététel dátuma: 2018-07-01.

A sport és a mozgás is középpontba kerül a kazincbarcikai EKS-napon!

 

A színpadi produkciók, a kiegészítő programok és a koncertek  mellett a jövőre 30 éves Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportágai közül többel is megismerkedhetnek az érdeklődők július 20-án, pénteken, a Eunice Kennedy Shriver Emléknapon, 15.00 és 20.00 óra között a Völgyparkban.

A különböző állomásokon lehet majd asztaliteniszezni, bowlingozni, bocsázni, floorballozni, kosárlabdázni, focikapura rúgni, kézilabdákkal célba dobni, teniszezni, tollaslabdázni. De ki lehet próbálni az alpesi sízést szimulátor segítségével, a hófutást nyári változatban, és a padlóhokit, valamint az erőemelést is. Ezen kívül pedig bemutatkoznak a görkorcsolyázók, a Kölyök Sportolók, a judósok és a tornászok is.

Közben 17.00 órakor rajtol majd az integráció és a kölcsönös tisztelet jegyében a fáklyás futás mezőnye városlakókkal, diákokkal, önkéntesekkel, élsportolókkal és speciális olimpikonokkal.

Előtte 16:50-kor közös, zenés bemelegítés lesz a fitnesz világbajnok Kállai Ildikóval.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és Kazincbarcika város vezetésének közös szervezésében szeretettel várunk mindenkit július 20-án, pénteken a Völgyparkba, a Don Bosco Sportközpont szomszédságában felállított színpadnál, délután 3 órától este tízig!

A programok és sportolási lehetőségek ingyenesek!

Vélemény, hozzászólás?