Havasi Gábor is készül az EKS Napra

Kezdőlap » EKS nap » Havasi Gábor is készül az EKS Napra

Közzététel dátuma: 2018-07-09.

A közelgő kazincbarcikai eseményen fellép Havasi Gábor, szövetségünk bocsa szakágvezetője is.  A zene és a sport végig kíséri egész eddigi életét. Zenei tagozatos általános iskolába járt, majd pedig közel tíz évig tanult énekelni és táncolni a Tapolcai Musical Színpadon. Ezt követően létrehozta társaival a Team 4 Music együttest, mely öt évig járta az országot musical dalokkal. Majd a gyermekdalokat játszó Zajongó Zenekar énekese lett. Tavaly, a nagyatádi eseményen a TAM TAM együttessel zenélt, ezúttal szólóban énekel majd a színpadon.
A Magyar Speciális Olimpia Szövetség bocsa szakágvezetője sikeres szakembernek mondhatja magát, hiszen tanítványai 3 bronzérmet szereztek a Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon, Los Angelesben és egy tucat éremmel tértek hazai az idei Európa-bajnokságról, de már a jövő évi, Abu Dhabi Nyári Olimpiára készülnek. Havasi Gábor aktív énekes, előadóművész is. Fergeteges sikert aratott a Los Angeles-i Magyar Házban műsorával. 2016 óta pedig rendszeres színpadi fellépője a Kennedy napoknak is. Kazincbarcikán, július 20-án, 16.30-kor lép majd színpadra.
A július 20-i, kazincbarcikai Eunice Kennedy Shriver Emléknap célja, hogy együtt ünnepeljük a Nemzetközi Speciális Olimpia Szövetség alapítójának Eunice Kennedy Shriver asszonynak rettenthetetlen bátorságát és hatását a világra; hogy közelebb hozzuk az érdeklődők számára az értelmi fogyatékossággal élő és tanulásban akadályozott fiatalok tehetségét.

Vélemény, hozzászólás?