Száguldás Abu Dhabiért a görkori pályán

Kezdőlap » Abu Dhabi 2019 » Száguldás Abu Dhabiért a görkori pályán

Közzététel dátuma: 2018-04-26.

Az Abu Dhabi Világjátékokra való felkészülés jegyében válogatott görkorcsolyázóink bekapcsolódtak a MOGSZ – Magyar Országos Görkorcsolyázó Sportági Szakszövetség és a szegedi Tornádó Team által szervezett Grand Prix futamokba.

Szegedről érmekkel és oklevelekkel tértek haza versenyzőink. Azóta Jászberényben a válogatón is rajthoz álltak a görkorisok, amely már a 2019-es nagy világesemény jegyében telt. Közel 70 korcsolyázó részvételével zajlott a felmérő verseny a kedvelt helyszínen. A speciális csapatok – Dunaújváros, „Mozdulj” DSE,. Bp. IX. FSZ SE- Ferencvárosi Szabadidő SE, Bp. XVIII. SOFI – Életjel Alapítványa, Csobánka – Irmák Sprint SE, Dunakeszi- Életfa KSE mellett, ép egyesületként a Jászberényi SE csapata vett részt.

Miklósné Malek Erzsébet szakágvezető szerint minden versenyzőnk önmagához képest a legjobb teljesítményt nyújtotta. Hihetetlen szorgalommal készülnek. A szakember májusban javaslatot tesz az utazó keret tagjaira és júniusban az elnökség dönt a résztvevőkről. 4 görkorcsolyás kvótát kaptunk Abu Dhabira; 2 női és 2 férfi versenyzőnk szerepelhet majd az olimpián. Speciális eseményünk évente kettő van, ezért szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani integrált megmérettetéseken is a sportolóknak a gyakorlásra, rutinszerzésre.

 

 

Görkocsolya verseny

Vélemény, hozzászólás?