A Segítséggel Élőket ünnepeltük Debrecenben!

Kezdőlap » Hírek » A Segítséggel Élőket ünnepeltük Debrecenben!

Közzététel dátuma: 2017-12-04.

A DMJV Városi Szociális Szolgálat, a Mozgás Öröm SE és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség közös szervezésében valósult meg ismét, immár 17. alkalommal a világnapi rendezvény a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban.

Diákok, értelmi fogyatékossággal élők, a városi kézilabda és vízilabda csapat játékosai sportoltak együtt, vettek részt játékos vetélkedőkben. Több százan mutatták meg újra, hogy a különbségek a sportpályán nem léteznek.

Az alábbiakban a világnaphoz kapcsolódó hírek, érdekességek olvashatóak.

Fitnesz világbajnokkal sportolhattak a Segítséggel Élők Világnapjának résztvevői! Kállai Ildikó, az MSOSZ Egyesített Fitnesz Programjának vezetője tartott egy lendületes, zenés bemelegítést a több száz sportolni vágyónak a sorversenyek előtt. Az integrációt az értelmileg sérült versenyzők, a városi diákok és a helyi kézilabdázók, valamint vízilabdázók közös mozgása jelentette.

Egyik fő támogatónk, a Magyar Olimpiai Bizottság felajánlásának köszönhetően egy értékes televíziót adott át Lengyel Lajos MSOSZ elnök Harsányiné Dobai Erikának, a Mozgás Öröm SE alelnökének és Eszenyi Emese speciális olimpikonnak.

Egy évek óta tartó eredményes együttműködést hosszabbítottak meg a Segítséggel Élők Világnapja alkalmából. 2016 óta tart a munka az MSOSZ és egyik fő médiatámogatója között. A mindenamisport. com weboldalon napi rendszerességgel jelennek meg hirek, riportok szövetségünk életéből. A 2018-as folytatásról Lengyel Lajos MSOSZ elnök és Vajda László Tibor, az Uniweb Plusz Kft. Ügyvezető igazgatója írt alá újabb szerződést.

Az X Faktor győztes mentora szórakoztatta a segítséggel élőket Debrecenben! Szövetségünk egyik művész pártfogója, Gáspár Laci is színre lépett a Hódos Imre Sportcsarnokban. A fél órás, pörgős koncerten Tóth Dávid gitáros működött közre. Laci a legnagyobb slágereket adta elő a tomboló közönségnek. Természetesen a közös szelfik, fotók és autogramok sem maradhattak el a nagy kedvenccel!

Szöveg: Szőke Viktória

Segítséggel élők világnapja

Vélemény, hozzászólás?