A Tam Tam együttes már gőzerővel készül az EKS Napra

Kezdőlap » Hírek » A Tam Tam együttes már gőzerővel készül az EKS Napra

Közzététel dátuma: 2017-09-06.

A szeptember 23-i, nagyatádi EKS Nap célja, hogy együtt ünnepeljük a Nemzetközi Speciális Olimpia Szövetség alapítójának Eunice Kennedy Shriver asszonynak rettenthetetlen bátorságát és hatását a világra; hogy közelebb hozzuk az érdeklődők számára az értelmi fogyatékossággal élő fiatalok tehetségét.

Az eseményen fellép a Tam Tam együttes is, amelynek tagja Havasi Gábor az MSOSZ boccsa szakágvezetője, nemrégiben vele beszélgettünk.

Zana Anita: Szakágvezető vagy az MSOSZ-nél és az idei EKS napon a zenekaroddal is fellépsz. Mióta zenélsz?

Havasi Gábor: A zene és a sport végigkíséri egész eddigi életem. Zenei tagozatos általános iskolába jártam, majd pedig közel tíz évig tanultam énekelni és színpadi mozgást a Tapolcai Musical Színpadban. Ezt követően létrehoztuk a Team 4 Music együttest, mely öt évig járta az országot musical dalokkal. Majd a gyermekdalokat játszó Zajongó Zenekar énekese lettem. Az EKS napon a darvastói Tam Tam Banddel lépek fel, akiket Deutsch István készített fel.

ZA: Mit kell tudni az együttesről? Milyen zenét játszotok?

HG: A Tam Tam Band egy ütős hangszereken játszó integrált együttes. Hat évvel ezelőtt alakult és olyan ütemes zenéket választ repertoárjába, amik jó hangulatot teremtenek, táncra késztetik a közönséget. A csapat tagjai között táncosok is vannak, ők teszik színesebbé a produkciót.

ZA: Hol és milyen gyakran szoktatok fellépni?

HG: Falunapokra, zenei fesztiválokra kaptuk a felkéréseket legnagyobb részét, de rendszeresen veszünk részt jótékonysági rendezvényeken is.

ZA: A nagyatádi fellépésre, hogyan készültök?

HG: Az EKS Nap gőzerőkkel készülünk, jó bulit szeretnénk adni a közönségnek.

ZA: A távolabbi jövőben milyen terveitek vannak az együttessel?

HG: Folyamatosan tanuljuk az újabbnál újabb dalokat, bővítjük repertoárunkat és újítjuk koreográfiáinkat.

Szerző (forrás): Zana Anita, mindenamisport.com

Vélemény, hozzászólás?