Kurucz Tamás és Rácz Bálint az UNIQA Biztosító új Sportnagykövetei lettek!

Kezdőlap » Hírek » Kurucz Tamás és Rácz Bálint az UNIQA Biztosító új Sportnagykövetei lettek!

Közzététel dátuma: 2017-06-23.

Az idei évben is sokan jelentkeztek az UNIQA Sportnagyköveti pályázatára. A zsűrinek nehéz dolga volt a választáskor. „ Nehéz választani, mert tehetségekben szerencsére nincs hiány és sokszor nagyon megható történeteket olvashattunk a gyerekektől. ”- nyilatkozta Polányi Zoltán, az UNIQA értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja. Idén négy új sportoló csatlakozik a programhoz, melyek közül kettő a Speciális Olimpia sportolói közül kerül ki.

Kurucz Tamás

Születési idő: 2001. május 23.

Sportág: hófutás

„Több sportágat is kipróbáltam, de ez tetszett a legjobban, mert egyénileg meg tudom mutatni, mire vagyok képes. Igyekszem példát mutatni társaimnak, szeretném, ha a speciális sportolók is annyi figyelmet, megbecsülést kapnának, mint ép társaik.”

 

Rácz Bálint

Születési idő: 2003. április 9.

Sportág: úszás

„Négy éve úszom a Csalogány DSE tagjaként, nehezen küzdöttem le a víziszonyomat, de kitartó munkám segít. Három éve versenyekre járok, és eredményeim önmagamhoz mérten mindig javulnak.”

 

A most csatlakozó új sportolókkal így 20 főre emelkedik a sportnagykövetek száma, akik 17 különböző sportágat képviselnek a programban a következő egy évben.

A jelentkezők közül a választás Szlatarics Eszter, triatlonos, úszóra; Kígyós Keán Gábor, tollaslabdázóra; Rácz Bálint, a Speciális Olimpiai Szövetség úszójára; Kurucz Tamás, a Speciális Olimpiai Szövetség hófutójára esett.

Üdvözöljük az új Sportnagyköveteinket!

További információ:http://www.uniqa.hu/sportpalyazat

Vélemény, hozzászólás?