Zenekar a jó ügy mellett – Interjú a Desperado egyik tagjával, Zsoltival

Kezdőlap » Hírek » Zenekar a jó ügy mellett – Interjú a Desperado egyik tagjával, Zsoltival

Közzététel dátuma: 2017-04-11.

Hosszú évek óta pártfogója a debreceni Desperado együttes a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek (MSOSZ).

Legutóbb a Téli Speciális Olimpiáról hazatérő magyar delegáció fogadásán egy fergeteges koncertet és bulit csaptak a versenyzők tiszteletére a Magyar Sport Házában, ahol természetesen a tánc sem maradt el! Bő egy héttel a fogadás után a Desperado oszlopos tagjával, Zsoltival beszélgettünk.

Zana Anita: Hogyan kerültetek kapcsolatba a Magyar Speciális Olimpia Szövetséggel?

Zsolti: Lengyel Lajos az MSOSZ elnöke keresett meg bennünket hosszú évekkel ezelőtt, mi pedig szinte rögtön igent mondtunk a felkérésére. Úgy gondoljuk, hogy a speciális olimpikonok megérdemlik azt, hogy kiálljunk mellettük. Emellett a Magyar Speciális Olimpia Mozgalom céljaival is maximálisan egyetértünk. Külön öröm számunkra debreceni zenekarként, hogy Lengyel Lajos is idevalósi.

Zana Anita: Mennyire kíséred figyelemmel a speciális olimpikonok eredményeit? Követed-e a Speciális Olimpia Téli Világjátékait?

Zsolti: Már az edzőtáborban is adtunk egy kisebb koncertet. A közösségi oldalakon és a médián keresztül természetesen végig követtem a Speciális Olimpiát, és szurkoltam a mieinknek! Büszkék lehetünk rájuk! A huszonnyolc éremhez csak gratulálni tudok! Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a hazaérkezésük alkalmával rendezett fogadáson is mi léphettünk fel! Úgy gondolom, mindenki jól érzete magát, és egy jót bulizott.

Zana Anita: A tavaly megjelent válogatásalbumotok már aranylemez. Mit kell róla tudni?

Zsolti: Összesen tíz korábbi dalunkat tartalmazza, újrahangszerelve, illetve három új dal is hallható a lemezen. Az album népszerűségéhez nagymértékben hozzájárult az is, hogy július elején megjelent videoklip formájában az egyik vadonatúj dalunk az Ölelj át, amely hamar a rádiók egyik nagy kedvence lett. Emellett egy másik videoklipet is készítettünk Dj Szatmári feat. Jucussal a „Csak a Zene kell” című dalunkból.

Zana Anita: Jövőre kereken húszéves éves lesz a zenekar. Mivel készültök a jeles alakomra?

Zsolti: Vannak terveink, de ezek még az asztal fiókjában lapulnak. Egyet azonban már biztosan ígérhetek, felejthetetlen módon fogjuk megünnepelni ezt a szép jubileumot a közönséggel!

Szerző (forrás): Zana Anita, mindenamisport.com

Vélemény, hozzászólás?