Fotókiállítás a Duna Palotában

Kezdőlap » Hírek » Fotókiállítás a Duna Palotában

Közzététel dátuma: 2012-02-28.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség már hagyományosnak tekinthető fotókiállításán ismét arra törekszik, hogy bemutassa a társadalomnak: az értelmi fogyatékossággal élő emberek saját munkájuk, szorgalmuk és kitartásuk révén nagyszerű teljesítményekre képesek.

Az alkotások erőfeszítéseiket, lelkesedésüket, küzdeni akarásukat, különleges teljesítményeiket fejezik ki, a megható pillanatokat, melyekből egészen pontosan a GYŐZTESEK VILÁGÁT ismerhetjük meg.

A Távol és Oly Közel című tárlat ünnepélyes megnyitóján Lengyel Lajos, az MSOSZ elnöke, D. Tóth Kriszta, a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője, az MSOSZ tiszteletbeli média-nagykövete és Bíró Ildikó, a Duna Palota igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket.
A szép gondolatok után Choli Daróczi József újságíró és Takács Evelin, a Csalogány utcai speciális iskola növendéke szavalt el egy-egy költeményt, majd Gáspár Laci énekes szórakoztatta a vendégeket.

eM. Soós György fotóművész már több mint 20 éve áll szoros kapcsolatban a hazai speciális olimpia mozgalommal, a versenyzőkről készült fotóit Budapesten és több vidéki városban is kiállították már.
Wei Xiang fotóművész 15 éve az MSOSZ egyik legnagyobb támogatója, hobbi szinten foglalkozik a fotózással.

eM. Soós György és Wei Xiang alkotásait január 23. és 30. között tekinthetik meg a kedves érdeklődök, a budapesti Duna Palotában, az V. kerület, Zrínyi utca 5. szám alatt.

Vélemény, hozzászólás?